Juhlat

Ja hänen nimensä on….

Hei,

Viimeisin artikkelini koski ristiäissuunnitteluja. Ristiäiset on jo aika päivää vietetty. Jotenkin arkitaas imaisi minut, enkä löytänyt aikaa blogin päivittämiselle. Nyt tuntuu, että arki on alkanut sujumaan ja näin ollen uskon säännölliselle kirjoittamisellekin löytyvän aikaa.

Tosiaan ihana tyttäremme sai nimen 27.10. sukulaisten ja lähimpien ystävien ympäröiminä. Pidimme kastejuhlan vanhempieni loma-asunnolla Hämeenlinnan Iittalassa. Kaste tapahtui samassa paikassa.  Päädyimme valitsemaan mökin paikaksi, koska meidän oma asunto on aivan liian pieni juhlien järjestämiselle. Emmekä halunneet järjestää tilaisuutta missään seurakuntatalolla. Koimme tunnelman olevan lämpimämpi omissa tiloissa. Yhtään enempää ei olisi vieraita kyllä voinut olla, mutta hyvin mahduttiin. Eikä kenelläkään ollut kylmä 🙂

IMG_3427fullsizeoutput_ee6

Ristiäiset olivat mielestäni todella onnistuneet. Kaikki kutsutut pääsivät paikalle ja onnistuneet juhlat kruunasi kaunis ristiäiskakku, jonka teki Jauhot pöllyää -blogin  Henna. Kakku oli paljon upeampi kuin osasin haaveillakaan. Upean ulkomuodon lisäksi kakku oli mitä parhaimman makuinen. Niin raikas. Sitä kyllä kehuttiinkin kovasti. Lämmin kiitos vielä kerran upeasta kakusta. 

IMG_3430IMG_3428

Koristelut pidettiin minimissään, olihan kyseessä kuitenkin ns. kirkollinen toimitus eikä bileet. Yhdet ilmapallot kuitenkin ymppäsin lahjapöydän ääreen tuomaan juhlallisuutta. Mitä mieltä, ovatko tyhmät?

Rakastan juhlien järjestämistä, koska näin saa saman katon alle kerralla kaikki läheiset. Ja mikä sen parempi syy juhlia kuin meidän prinsessa. Hänen ensimmäisiä synttäreitään odotellessa. Pääni raksuttaakin jo suunnitelmia puolen vuoden päästä häämöttäviä synttäreitä varten 🙂 Niistä täällä lähempänä synttäripäivää.

Niin ja se nimi meinasi unohtua:

Maria Leena

Maria:
Olen ihan pienestä tytöstä asti haaveillut antavani tyttärelleni nimeksi Maria. Tämä sopi myös aviomiehelleni. Tämä nimi oli päätetty jo useita vuosia sitten, kun päätimme antaa lapsen tulla, kun on tullakseen.

Leena:
Aviomieheni vuosia sitten menehtyneen äidin muistolle. Hänen nimensä oli Leena ja halusimme näin muistaa häntä. Leena on myös suosikkinimilistallani toisena. Tämäkään ei aiheuttanut minkäänlaista keskustelua vaan oltiin päätetty tämäkin jo vuosia sitten.

 

Mites teillä, tuliko riitaa lasten nimistä? Entä oliko helppo keksiä ne?

 

signature

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s