Juhlat

Ristiäisten suunnittelua

Heippa,

Vauva-arki on napannut minut täysin syövereihinsä ja en ole ehtinyt istumaan koneen äärelle päivittämään blogiani. Yritän jatkossa käydä kyllä säännöllisesti päivittämässä tänne vauva elämään liittyviä juttuja.

Tällä hetkellä mieleni täyttää pikkuisen prinsessan ristiäisten suunnittelu. Päivämäärä on saatu sovittua seurakunnan kanssa, lauantaina 27.10. Viimeinen mahdollinen lauantai ennen kuin maistraatin vaatima kaksi kuukautta tulee täyteen.

Pidämme ristiäiset vanhempieni loma-asunnolla Hämeenlinnassa. Päätimme jo alkuraskaudesta, että ristiäiset pidetään Hämeenlinnassa, joko vanhempieni asunnolla tai sitten mökillämme. Mökki varmistui, kun syksy on nyt ollut näin kaunis. Paikalle aiomme kutsua ihan vain läheisimmät ihmiset eli molempien sisarukset, isovanhemmat, omat isovanhempani, kummini, mieheni kummitäti perheineen sekä tulevat tyttäremme kummit. Kyllähän siinä jo on väkeä eli enempää ei mahtuisikaan.

Värimaailma ristiäisissä tulee olemaan hempeän vaaleanpunainen, ripauksella valkoista. Mitään suuria koristeluja ei ole tarkoitus väkertää. Muutama kiva juttu ja se riittää. Ohessa kuvakollaasia koristeluideoista. Pääosissa tulee olemaan hieno kakku.

Prinsessan ristiäiset

Kummitätini naapuri tekee harrastuksenaan näyttäviä kakkuja. Meillä on ollut ilo päästä näkemään ja maistamaan niitä serkkujeni monissa juhlissa. Ajattelin kysyä häneltä, josko hän loihtisi tyttärellemme ristiäiskakun. Haaveilen naked-caken ja valuvan reunan sekotuksesta. Pari kaunista koristetta ja nimi. Värinä kakussa saisi olla juuri tuollainen hempeä vaaleanpunainen ja valkoinen raikastamassa. Tärkeintä kakussa on kuitenkin maku. Kakun pitää olla HYVÄÄ.

Tarjolla kakun lisäksi tulee olemaan ainakin äitini tekemiä voileipäkakkuja. Nämä voileipäkakut ovat kaikissa juhlissamme aina. Ne ovat niiiiiiiiiiin hyviä. Kerron niistä lisää juhlien jälkeen ja jos oikein villiksi ryhdyn saatan paljastaa tuon salaisen reseptin. Voileipäkakkujen lisäksi teemme varmaan pätkiskakun, koska se on mieheni suurinta herkkua ja olisi vastapaino täytekakulle. Näiden lisäksi kahvit ja ehkä coctailpiirakoita. Äitini myös haluaa ehdottomasti tehdä herrasväen pikkuleipiä sydämenmallisina ja vaalenapunaisella kuorrutteella. Näitä olemme viimeksi tehneet ylioppilasjuhliini.

Koristeiksi olen suunnitellut muutamia ilmapalloja, pompomeja ja tekokukista tehtyä kirjainta, jolla paljastamme hieman tulevaa nimeä. Emme ole siis kenellekään kertoneet nimeä, vaikka olemme sen jo usean vuoden tienneet. Äitini kyllä sen varmaan arvaa, koska etunimi tulee olemaan sellainen, josta olen sanonut, että jos saan koskaan tytön tulee se olemaan hänen etunimensä. Toinen nimi on aviomieheni edesmenneen äidin nimi.

Tällaisia suunnitelmia täällä. Kutsukortit olen tilannut Smartphotosta. Toivottavasti ne tulevat pian niin pääsen lähettämään ne sekä voin jakaa täällä sitten minkä malliset kutsut valitsin kymmenien hienojen mallien valikoimista.

pink roses

 

Vaaleanpunaisin terveisin,

signature

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s