Elämää

Hän on täällä

Päätin luoda oman blogin vauva-arkea varten. Haluan pitää alkuperäisen VillaLynxin enemmän yleismaailmallisena ja VillaLynx At Work – blogin tarkoituksena on keskittyä työelämän ilmiöihin. Näin ollen oli luontevaa käsitellä tätä uuden elämän ihmettä ihan omassa blogissaan. Aivan varmasti VillaLynx:ssäkin tulee näkymään vauvajuttuja, mutta yritän keskittää ne tänne. Näin ollen ne ovat helposti löydettävissä ja koottuna samassa paikassa.

Meidän elämä tosiaan täydentyi vajaa kolme viikkoa sitten pienellä pippurisella tytöllä. Hän oli syntyessään pienipainoinen ja näin ollen arki on lähinnä keskittynyt hänen syömiseensä ja painon kasvattamiseen. Tulen kirjoittamaan pienipainoisuudesta ihan oman postauksen.

Elämä on tällä hetkellä täydellistä! Ulkona sataa kaatamalla vettä, mutta itse en voi kuin hymyillä onnellisena katsoessani Nupun (mummin antama nimi meidän prinsessalle) tuhinaa hänen omassa sängyssään. Suosittelen tällaista onnea kaikille!

Jos teillä on toiveita aiheista, joita käsittelen blogissani, lähettäkää niitä. Mikään ei ole niin antoisaa kuin jakaa omia kokemuksiaan aiheista, jotka koskettavat muitakin. Paljon tiedän jo omasta kokemuksesta, että millaisiin asioihin itse on blogeista ja netin syövereistä hakenut tietoa tässä vauva-arjen aikana. Näistä tulen puhumaan lisää blogissani. Yksi iso kategoria on omat kokemukset eri tuotteista eli tuotearvostelut. Kaikki arvosteluni ovat puhtaasti omia mielipiteitäni, en tee mitään yhteistyötä yritysten kanssa (mainitsen kyllä erikseen jos on yhteistyöpostaus) vaan jaa omia kokemuksia.

Toivottavasti tulet viihtymään blogin parissa ja tulet säännöllisesti lukemaan kirjoituksiani. Jos haluat tiedon aina, kun olen julkaissut uuden jutun, ilmoita sähköpostisi sivun alalaidan linkistä niin saat aina ilmoituksen, kun uusin postaus on julkaistu!

Vauvantuoksuisin terveisin,

signature

 

 

 

”Joskus pienimmät asiat ottavat suurimman paikan sydämessäsi.” – Nalle Puh

baby-baby-foot-barefoot-1271565

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s